Päijät-Hämeen ravitsemusviikko
3.-10.syyskuuta
Ravitsemusviikon teemana on järjestää ruokakekkereitä ja ruokatreffejä ystäville, naapureille, syödä yhdessä
ja kannustaa pieniin hyviin ruokatekoihin.
Ravitsemusviikkoon liittyen järjestimme
Marttilan Sinikellossa
tiistai-iltana grillimakkara kestit.
Jälkiruuaksi valmistimme omenahyvettä
jäätelön kera nautittavaksi.
Ennen kuin voi herkutella, täytyy valmistaa ruoka.
Taimi ja Annikki kuorimassa kotimaisia punaposkiomenia.
Liisa kuorii.
Sinikka, Taimi ja Miili.
Reijo ja Helka.
Mirja kuorii omenaa.
Annikki, Anne ja Liisa.
Taidolla tarkkaa työtä.
Kun porukalla tehdään, saadaan pian valmista.
Kuoritut omenat pilkottiin ja päälle laitettiin kauraherkku.
Ja uuniin.
Kun työt on tehty täytyy siivota jäljet.
Reijolta tämä käy.
Makkaranpaistossa hääri Jonna.
Kaikille riittää varmasti.
Sitten vaan odotetaan että makkarat kypsyvät.
Saimme nauttia pianomusiikista odotellessa.
Helvin tyttärentyttärentytär soittamassa.
Valmista, syömään !
Pieniä tekoja, iloa, arjesta juhlaa :
Skoolasimme limonadilla !
Syyskuu on ruskan, syyssateiden, pimenevien iltojen,
viilenevien säiden aikaa.
Syysomenain tuoksu,
keltaisten lehtien hilpeä juoksu.
Tervetuloa syksy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti